+380930254998

За пітримки Fondation de France заміна вікон і дверей в Комарно

15.05.2023 року

Продовжуємо робити добрі справи, бо хто як не ми? Ну, добре, так, звичайно, багато є і інших організацій, які великі молодці і яким від нас величезна пошана, але розказувати ми будемо про себе, вже вибачайте.
Ми вже раніше писали, що в рамках проекту за ініціативою від
Галина Бордун та Романа Андреса, стосовно реформи «підтриманого проживання», ми зробили два проекти у Заболотцях та Трускавці (загалом замінили 73 вікна та 8 дверей у місцях, де проживають люди похилого віку). А от тепер настав час ще однієї доброї справи – заміна 34 вікна та двох дверей у майбутньому закладі такого типу у місті Комарно. Як завжди допомагали нам в цьому наші хороші друзі і вірні партнери Fondation de France.

Роботи же закінчили і тепер будівля колишньої міської лікарні стала значно більш затишною і, що надважливо, теплою взимку та з можливістю вентиляції влітку. А це головне, щоб людям, які будуть мешкати там, було комфортно.

Дуже раді, що знову добро перемогло. І раді бути на стороні цього добра. Далі – тільки більше!

Вдячні, як завжди, тим хто підтримує і допомагає. Подяка
Департамент економічної політики Львівської ОДА, Роману Андресу, Галина Бордун, Галині Широчук, Vadym Tabakera, Юлі-Анна Химчук та François Trésorier з Europe Prykhystok, меру Комарно Ігорю Черевичнику та донорам Fondation de France.

Раді нашій плідній співпраці, коли кожен на своєму місці робить те, що важливо.
Навіть тим, в кого закриті сторінки і не вдається позначити у дописі Дякуємо! 💛💙

Photo: Ольга Безкоровайна

Made with