+380930254998

Завдяки підримці Fondation de France допомога для КНП "Заболотцівської сільської лікарні"

05.04.2023 року

Вже от-от у нашому марафоні з допомоги перетнемо чергову фінішну стрічку! А це означає що? А це означає, що в нашій країні кілька десятків людей зможуть жити комфортніше та зручніше.
Цього разу мова про КНП "Заболотцівська сільська лікарня" (с. Заболотці, Золочівський р-н).
На Форумі «Соціальні послуги підтримки громадах Львівщини» наші представники мали багато плідних розмов, дискусій та обговорень майбутніх планів. В тому числі з Головою Консультативно-координаційних центрів при РВА ЛОВА Галина Бордун та з т.в.о. директора департаменту соціального захисту населення Львівської ОВА, членом ККЦ при РВА ЛОВА Романом Андресом.
Люди, що займаються правильними речами завжди знайдуть спільну мову з тими, хто так само розуміє що і для чого робить. Тому разом, у тісному, так би мовити, контакті, ми дізналися історію Заболотцівської сільської лікарні та вирішили терміново допомогти людям, які змушені були евакуюватися туди з місць бойових дій.
Ще з серпня, за сприяння Християнського волонтерського хоспісу м. Сіверськ та його керівника Олексія Замореного, у приміщенні лікарні розмістилися 24 особи похилого віку, більшість з яких або лежачі, або маломобільні. Своїми силами волонтери доглядають за ВПО, але, на жаль, приміщення лікарні дуже старе і всі вікна та двері через шпарини продувалися вітром.
Ми звернулися до нашого доброго друга з Франції Benjamin Abtan та організації Fondation de France, з якими вже не раз співпрацювали. Разом з ними ми змогли закупити та встановити 23 нових якісних металопластикових вікна, а також троє вхідних дверей.
Сподіваємося, що нині люди похилого віку, які проживають там та персонал, що їх доглядає, зможуть почувати себе комфортніше і значно тепліше.Щиро дякуємо також Голові Заболотцівська сільська рада Марія Володимирівна Дискант, яка активно допомагала нам на місці.
Не втомлюємося надихатися тим, що робимо. Адже це доказ того, що світ не без добрих людей! І якщо одні добрі люди знаходять інших добрих людей, то й світ стає добрішим. Тож, не зупиняємось не на хвилинку! Потрібна допомога? «Допоможемо Разом»!

Made with