+380930254998

У День захисту дітей допомога в Турківську гімназію №1

01.06.2023 року

Діти – це найцінніше, що є у світі. Запитайте у будь-кого з батьків. І поки агресор у день захисту дітей закидає ракетами мирні міста руйнуючи долі і забираючи життя, в тому числі і дитячі, ми намагаємося допомагати тим діткам, яким потрібно трохи більше допомоги від цього світу.
Сьогодні, в День Захисту дітей, ми поїхали у місто Турка, що в Самбірському районі. Там знаходиться гімназія №1 ім. Ільницького, де нині проживають близько 100 своїх вихованців з малозабезпечених родин та близько 50 ВПО, також з дітками.
Завдяки допомозі Благодійна організація "ЦВЗ" у співпраці з Igor Zinkevych, ми змогли привезти малечі продукти харчування (консерви, крупи, сухпайок), солодощі, миючі та лікарняні засоби. А також привезли тонометр, який просили у самому закладі для внутрішніх потреб.
А за допомогою Семен Бойко та організації «Helpua.ch» вдалося надати термобілизну, рюкзаки, конструктори, іграшки.
Так що вручили дітям та персоналу допомогу, поспілкувалися, подивилися у такі маленькі, але такі яскраві та сповнені енергії дитячі оченятка, пообіцяли, по можливості, ще повернутися з допомогою.
Якою? Крім того, що ми передали подарунки, мали ще важливу місію. Так як ми вже не вперше допомагали з осучасненням державних закладів (заміна вікон, дверей, балконних блоків), то вивчили і зафіксували стан будівлі гімназії. Якщо все вийде, то зможемо ще і з цим допомогти вихованцям та персоналу.
Вдячні всім небайдужим за допомогу! Разом робимо світ добрішим!
Зі святом Вас! Обійміть свою дитину! Поцілуйте її! І захищайте її від всього поганого в цьому світі, не тільки 1 червня, але й все життя (чи, принаймні, до 18 років, як каже Конституція та низка законів України).

Made with