+380930254998

Перевірка активного проекту в санаторії "Джерело"

16.04.2023 року

Контроль, контроль, контроль.Перевірки, інспекції, огляд роботи – все це ті моменти про які не говорять, але які займають величезну частину роботи громадської організації. Не знаємо, як там інші, але в нас все чітко – якщо ми співпрацюємо з нашими партнерами, то маємо бути впевнені в тому, що буде результат. І не будь-який, а якісний та своєчасний.І цьому не стають на заваді навіть свята чи вихідні.
От і цього разу, на Великдень, ми разом з нашим французьким другом Benjamin Abtan, представником організації «Fondation de France» та нашими друзями і партнерами з організації Europe Prykhystok François Trésorier та Юлі-Анна Химчук завітали у Санаторій Джерело, Трускавець. Саме зараз там вже розпочалися роботи по заміні 50 вікон та 5 дверей у одному з корпусів.
Це вже не перша наша співпраця з ДЗ ДССС "ДЖЕРЕЛО", адже раніше вже було замінено 30 вікон та 7 дверей у одному з корпусів. Але, як і писали вище, нас цікавить якісний результат, а не галочка та фотозвіт. Тому продовжуємо допомогу для ВПО, продовжуємо покращувати умови. Наразі у закладі проживає понад 240 людей, які втратили домівку. Зокрема, 85 з них – це діти.
Бенджамін оцінив не тільки масштаби майбутнього проекту, а й українську гостинність. Рідко випадає можливість погуляти по об’єкту з французом у вишиванці. Дякуємо, друже! Чекаємо ще в гості! Нам ще багато чого робити разом!

Photo: Ольга Безкоровайна

Made with