+380930254998

Чергова допомога санатарію "Джерело" за підтримки World Vision Ukraine Response.

24.06.2023 року

Єдиний організм – це коли одна частина команди закінчує попередній проект, а інша частина вже починає наступний. І обидві частини паралельно ще займаються третім. Виклик? Так! Подобається? Обожнюємо! Чому? Бо знаємо для чого і для кого!

Дозвольте Вам розказати про один наш завершений проект, який Ви могли бачити у наших сторіз, але настав час його описати великим постом, щоб розказати Вам про все та не забути подякувати тим, без кого все це б не було можливо.
Мова піде про проект з покращення житлових умов для ВПО, який ми реалізували за підтримки та фінансування наших давніх партнерів World Vision Ukraine Response.
З 15 травня по 15 червня в рамках проекту ми надали допомогу внутрішньо переміщеним особам, що нині проживають у Санаторій Джерело, Трускавець ДЗ ДССС "ДЖЕРЕЛО" (так, це той самий, де ми вже міняли вікна та двері). Тепер «дісталися» ми і в середину. Було закуплено та передано 10 пральних машин, 10 сушильних машин, 36 підлогових сушарок для одягу та 200 ліжок з комплектуючими (матраци, постільна білизна, подушки, ковдри). Зараз у санаторії мешкає 227 ВПО, 76 з яких – це діти. Тому, сподіваємось, що ця допомога стане в нагоді і зробить життя людей комфортніше.
Крім того, реалізуючи цей проект, ми ще змогли надати допомогу новоствореному прихистку для ВПО від Благодійний фонд імені Возницького. Притулок знаходиться у Львові і розрахований на транзитне перебування 70 людей одночасно. За фінансування партнерів ми передали туди три пральні машинки, дві сушильних машинки, два електрочайники та 100 комплектів постільної білизни.
Сподіваємось, що ця допомога від нашої організації та від багатьох інших організацій зможе допомогти людям «відчути землю» під ногами та почати нову сторінку у книзі свого життя, не дивлячись на те, що сталося у попередній главі.
Віримо у людей, віримо в Україну! Тому, не зупиняємось! Не можна!

Made with