+380930254998

І далі йдем вперед

16.06.2023

Наша велика подорож через вісім областей України - це випробування. Але нині все життя складається з випробувань, які треба долати, аби допомогти тим, кому зараз важче.
Ми привезли зі Львова величезний гуманітарний вантаж у вже знайому нам Широківську громаду (Запорізький район). Нині там мешкають люди, котрим довелося рятуватися з окупованих територій Запорізької, Донецької та Луганської областей. А у світлі останніх новин, очікується також люди з Херсонщини. Тож, сподіваємось, що наш вантаж, в якому були одяг, ковдри, подушки, медикаменти, предмети гігієни, продукти харчування, іграшки, мобільні дитячі ліжка та коляски, ціпки, шкільна канцелярія та багато іншого, стане у нагоді мешканцям Широківської громади.
Наша організація недарма називається «Допоможемо Разом», бо ми - це не тільки учасники організації. Ми це всі наші небайдужі друзі та партнери без яких такі маршрути та такі акції були неможливі.
Ми дякуємо компанії Leocomp (leocomp.com.ua) за наданий нам транспорт. Ми вдячні організації Nachbarschaft Paderborn Ost з міста Падерборн (Німеччина) та особисто Ульріці Тевез та Даніелю Полю, які організували збір у своїй громаді та передали нам багато необхідних речей. Ми вдячні благодійному фонду «Крапля добра>>> та Уляні Капраль та Арині Юрковець, які організували та доставили нам великий вантаж гуманітарної допомоги, яку ми перенаправили у потрібні руки. Ми вдячні нашим друзям Ульяні та Франсуа з «Des Dons Pour Ľ'Ukraine>> за те, що долучилися до нашого збору. А також подяка «ГрінЕра Україна» за те що допомогли з пальним на дорогу.
І велика-велика подяка кожному, хто долучався до нашого збору на цю поїздку! Надсилав речі, донатив на банку, підтримував добрими коментарями у соціальних мережах. Це все дуже важливо. Це дійсно дає зрозуміти, що коли ми РАЗОМ, то точно всім ДОПОМОЖЕМО!
Сподіваємось, що скоро знову приїдемо з новою партією допомоги. А поки, ми назад у Львів, а Ви подивіться як це було.

Made with